BYT | Over ons

Onze missie
Het verbeteren van de positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; zowel in de maatschappij, als op de arbeidsmarkt in het bijzonder.

Visie
Het weerbaar maken van doelgroepen met als doel hen te activeren voor de arbeidsmarkt via gerichte trajecten, waarin opleiding en het opdoen van werkervaring centraal staan.

De oprichters
BYT is opgericht door Bats Hartman en Tim Osorio; zij zijn sinds februari 2017 actief met het opzetten en uitvoeren van talentpool gericht op de klantcontactsector.

Bats Harman heeft een achtergrond in de mobiele telefonie en is al enige jaren in deze sector actief als zelfstandig ondernemer. Enkele jaren terug is hij binnen zijn eigen bedrijven gestart met het aannemen van jongeren met een arbeidshandicap. Dit was zijn eerste ervaring in het werken met doelgroepen. Na een jaar als franchisenemer voor Kans Work te hebben gewerkt, stelt hij zijn diversiteit aan kennis en ervaring nu ter beschikking aan BYT.

Tim Osorio heeft in zijn arbeidsverleden gewerkt in de arbeidsbemiddeling en de charitatieve sector. In beiden branches staan mens en maatschappij centraal. Als co-founder van een promotiebureau voor 50-plussers, bood hij bijstand-gerechtigden een opstap naar de arbeidsmarkt en genereerde hij inkomsten voor goede doelenorganisaties. Binnen BYT kan hij het social entrepeneurschip naar een hoger niveau tillen en nog meer betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.