BYT | Over ons

Onze missie
Het verbeteren van de positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; zowel in de maatschappij, als op de arbeidsmarkt in het bijzonder.

Visie
Het weerbaar maken van doelgroepen met als doel hen te activeren voor de arbeidsmarkt via gerichte trajecten, waarin opleiding en het opdoen van werkervaring centraal staan.

B

Bats Harman heeft een achtergrond in de mobiele telefonie en is al enige jaren in deze sector actief als zelfstandig ondernemer. Enkele jaren terug is hij binnen zijn eigen bedrijven gestart met het aannemen van jongeren met een arbeidshandicap. Dit was zijn eerste ervaring in het werken met doelgroepen. Na een jaar als franchisenemer voor Kans work te hebben gewerkt, stelt hij zijn diversiteit aan kennis en ervaring nu ter beschikking aan BYT.

Bats is binnen BYT verantwoordelijk voor: finance, HR en business support

Y

Yolanda Veenendaal is een customer service-dier pur sang. Ze heeft jarenlange ervaring in diverse managementfuncties in klantenserviceomgevingen. Zo heeft ze als interim-manager gewerkt voor o.a. KPN, Liander en BeterHoren. Naast een dosis kennis en een flinke bagage, heeft ze maar één drijfveer: mensenwerk. Binnen BYT ziet zij kans haar passie voor mensen om te zetten in social impact. Mensen vooruit helpen en perspectief bieden; zowel in hun werk als privé.

Yolanda is binnen BYT verantwoordelijk voor: operations, recruitment & learning en development

T

Tim Osorio (32 jaar) heeft een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en de charitatieve sector. In beiden branches staan mens en maatschappij centraal. Als co-founder van een promotiebureau voor 50-plussers, bood hij bijstand-gerechtigden een opstap naar de arbeidsmarkt en genereerde hij inkomsten voor goede doelenorganisaties. Binnen BYT kan hij het social entrepeneurschip naar een hoger niveau tillen en nog meer betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tim is binnen BYT verantwoordelijk voor: sales, marketing & communicatie en projecten (arbeidsmarkt en SROI)