BYT | Partners

Het partner-netwerk van BYT

BYT

Careermaker Recruitmentbureau is een Rotterdams bedrijf, met een netwerk in de regio en ver daarbuiten. Careermaker is met haar specialisme en businessunit Klantcontact een partner voor doorstroom en plaatsing van trajectdeelnemers. Ook hebben zij aangeboden om trajectdeelnemers te willen ontwikkelen op sollicitatievaardigheden middels het organiseren van workshops.

www.careermaker.nl

BYT

Ro!Entree verzorgt het klantcontactcenter van de gemeente Rotterdam, bekend onder de naam 14010. De organisatie heeft hetzelfde DNA als BYT en werkt uitsluitend met doelgroepen of medewerkers met een uitkeringsachtergrond. Ze zijn partner van Werk & Inkomen voor het opleiden en plaatsen van klantenservice medewerkers. In BYT ziet Ro!Entree een partner voor selecteren van de juiste kandidaten. Vanuit een eerdere samenwerking is met plezier een succes samengewerkt, waardoor het idee is ontstaan om een doorstroomtraject te ontwikkelen. Het BYT-traject als opstap naar Ro!Entree.

www.roentree.nl

BYT

SalesGuide is een salesbedrijf dat haar relaties helpt in de meest optimale klantbenadering. Naast consultancy, training & opleiding, bieden ze ook W&S en outsourcing diensten. Binnen de outsourcing diensten bieden ze stageplekken voor trajectdeelnemers met interesse in een carrière in een commerciële omgeving. Bij goed functioneren is er zicht op doorstroom naar betaald werk.

www.salesguide.nl

BYT

Welzorg is een medische hulpmiddelen leverancier binnen de WMO. Hierdoor heeft Welzorg en haar moederbedrijf de Louwman Groep een SROI-doelstelling. BYT is de SROI-partner en gaat de komende jaren hier invulling aan geven door het verzorgen van 1e-lijns klantcontact binnen BYT | klantcontact. Op dit moment zijn er 15 agents met een uitkeringsachtergrond duurzaam geactiveerd voor de arbeidsmarkt.

www.welzorg.nl

BYT

Tripticom is een ICT-dienstverlener in de telecomsector. Ze zijn actief op de particuliere markt, als onderaannemer van KPN en VolkerWessel Telecom. Ze hebben 200 data-telecommonteurs in dienst voor het installeren van internet, televisie en bellen bij particulieren aan huis. BYT | klantcontact gaat voor Tripticom de telefonische planning van monteurs verzorgen.

www.tripticom.nl

BYT

Het Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie voor mensen met Multiple Sclerose (MS). De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. BYT gaat het MS Fonds ondersteunen bij het contact en onderhoud van haar vrijwilligersorganisatie, onder andere ter ondersteuning bij de landelijke collecteweek.

www.nationaalmsfonds.nl